Polska wersja językowa English version
01flat
O firmie Gotowe produkty Elementy Export Kontakt
Contact PLUS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 

 

 


Rostbef


Przykładowe danie:
Pieczeń z rostbefu.

Opis produktu

Rostbef (striploin) może być z kością lub bez kości, w zależności od rynku konsumenta. Inaczej jest to tzw. diamond cut. Rostbef najczęściej przygotowuje się jako pieczeń lub na steki. Wycięty jest z pomiędzy antrykotu (prime rib) i tylnej części ćwierci wołowej (sirloin or upper hip). Z rostbefu można przygotować wiele różnych steków, m.in. New York Strip Steak.

Oferta handlowa

W ofercie ten element jest dostępny w następujących w przedziałach wagowych, jako produkt mrożony:

- rostbef PAD -2,0 kg
- rostbef PAD 2-2,5 kg
- rostbef PAD 2,5+ kg

Przygotowanie bez warkocza, chain-off, silverskin-on lub silverski-off. Standardowe pakowanie w vacuum, kartony do 15kg.

Produkt świeży:
- rostbef CAP-ON 3,0+ kg
- rostbef CAP-ON 3,5+ kg
- rostbef CAP-ON 4,0+ kg
- rostbef CAP-ON 5,0+ kg

Pakowanie kartony 15kg lub 20kg termo-obkurcz.





 

Strona Startowa