Elementy sprzedaż hurtowa
Wiedza na temat rynków europejskich w specyfikacji produktów wołowych zarówno ŚWIEŻYCH jak i MROŻONYCH, pozwala nam dostosować obróbkę mięsa do wymagań klientów. Firma Contact PLUS dostarcza elementy wołowe przy zachowaniu powtarzalności oraz jakości produktu.
Chociaż nie jesteśmy dużą firmą potrafimy sprostać większości zamówień, być elastycznym, konkurencyjnym ekonomicznie dostawcą oraz szybko reagować na zmiany.
Restauracje i gastronomia
Obsługą restauracji na rynku w Warszawie i okolicach zajmuje się nasza firma partnerska BEEF ONLINE (www.beefonline.pl). Informacje o produktach i dystrybucji uzyskają Państwo bezpośrednio u naszego partnera. Więcej informacji na stronie kontakt.
Holenderski katalog elementów
Wszystkie dostepne na rynku sposoby cięcia wołowiny sa bardzo dobrze przedstawione w holenderskim katalogu pod adresem: www.hollandmeat.com
Francuski katalog elementów
Wszystkie dostepne na rynku francuskim sposoby cięcia wołowiny sa bardzo dobrze przedstawione we francuskim katalogu pod adresem: www.interviandes.com (Interviandes Poitou-Charentes).
Dostosowanie do klienta
Przy odpowiedniej współpracy możemy przygotować elementy wg indywidualnych wymagań klienta. Obróbka może być dostosowana do potrzeb konsumenckich danego rynku.
Pakowanie
Produkty mrożone i świeże są standardowo pakowane w vacuum i karton. Waga i ilość na opakowanie oraz inne szczegóły uzgadniane są wg instrukcji i specyfikacji zamawiającego.
Aby uzyskać więcej informacji o elementach świeżych i mrożonych w naszej ofercie prosimy o kontakt.
|