Polska wersja językowa English version
01flat
O firmie Gotowe produkty Elementy Export Kontakt
Contact PLUS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 

 

 


Antrykot


Przykładowe danie:
Grilowany antrykot (pocięty na plastry).

Opis produktu

Antrykot (rib, prime rib, cuberoll) jest jednym z 8 głównych części (wg NAMP) bydła (primal cuts of beef). Jego walory smakowe są lepsze niż te z innych elementów. Często przygotowuje się z niego pieczeń i steki np. rib-eye steak czy cowboy steak.

Oferta handlowa

W ofercie ten element jest dostępny w następujących w przedziałach wagowych jako produkt mrożony, w obróbce PAD (cuberoll):

- antrykot PAD -1,8 kg
- antrykot PAD 1,8-2,5 kg
- antrykot PAD 2,5+

Produkt świeży:
- antrykot CAP-ON 2,5+
- antrykot CAP-ON 3,0+
- antrykot CAP-ON 3,5+

Ponadto antrykot z kością tzw. finger ribs oraz steki z antrykotu.




 

Strona Startowa